BREAKING NEWS

Rozita Che Wan Masih Bergetah Dan Menawan- Zain


Zain Saidin

Zain SaidinZain Saidin

                

Pelakon Zain Saidin membuat pengakuan kepada media mengenai apakah faktor penarik yang dimiliki Rozita Che Wan atau lebih dikenali sebagai Che Ta sehingga membuatkan dia jatuh cinta kepada pelakon cantik tersebut.

Melalui petikan Harian Metro, Zain berkata, “saya selalu melihat Rozita bakal menjadi seperti ibunya. Walaupun sudah berusia, masih cantik dan bergetah”.

Pelakon kacukan Melayu-Inggeris itu juga menyatakan jarak usia 13 tahun di antara mereka tidak menjadi masalah kerana Che Ta memiliki ciri-ciri wanita idamannya untuk dijadikan isterinya.

Bertuah badan Che Ta dapat pucuk muda.

Semoga niat mereka berdua untuk mendirikan rumahtangga pada hujung tahun ini dipermudahkan dan harapnya hubungan ini berkekalan sehingga ke akhir hayat.

1 comment :

  1. masih bergetah..?hi..hi..hi....kenyataan paling mangkuk yg pernah di nyatakan oleh seorang lelaki..!..aku nak juga dgr beliau berkata masih mengkekalkan ciri keislaman serta pandai di dapur..!.! buat lelaki yang bernama Zain,kecantikan dan keindahan hanyalah sementara..! lambat laun akan tua serta kulit akan berkedut juga..kalau tak caya ...tgklah rozita kau tu bila tak pakai make up...hi..hi...bangang punya lelaki...aku bukannya dengki atau iri hati...cuma kesian jee..

    ReplyDelete

 
Copyright © 2014 UtaraNews.com