Video: Ikan Duyung Realiti Ditemui Di Israel?

Video: Ikan Duyung Realiti Ditemui Di Israel?

Video yang telah disiarkan menerusi saluran Animal Planet ini menjadi perbualan hangat apabila dikatakan ternampak satu objek seperti ikan duyung yang kelihatan pada pertengahan video tersebut.
Kejadian dikatakan berlaku di Kiryat Yam, Israel dan menurut penduduk di situ ikan duyung itu cuma akan memunculkan dirinya pada waktu petang sahaja.
Adakah anda mempercayai kewujudan ikan duyung iaitu makhluk separa ikan dan separa manusia itu atau pun ianya memang merupakan sebuah dongeng dan mitos semata-mata?
Sumber rujukan: akustressgiler

Admin Utaranews

2 comments:

  1. macam real tapi tak tau lah kan.. dorg mcm2 boleh buat

    ReplyDelete
  2. Rupa mcm ikan duyung.. tapi perut tak sama. Palsu je ni..

    ReplyDelete

UTARANEWS TV

Media Sosial

Facebook Fanpage

Twitter @UtaraNews

KedahNews

Suara TV

Suara Anak Muda

Suara Blogger

Alexa