0

Amboiii! Boleh tahan jugak dengan abam sado kat atas tu yer, baik punya dia ‘belanja’ bontot seksinya tu pagi-pagi ni.. Miss ingatkan perempuan jer suka ‘belanja’ body kat laman sosial, lelaki sekarang pun lebih kurang jer..

Orang sekarang memang jenis ‘pemurah’, betul tak??Menjadi ‘pemurah’ tak kena tempat, selamba ‘belanja’ apa yang tak patut ‘dibelanjakan’.. Kononnya dorang ada ‘hak’ nak buat apa saja dorang suka, tak kisah kan lagi apa orang lain akan kata..

Tapi tak semua lah perangai macam tu yer, sesetengah yang batak perhatian dan ‘like’ jer.. Itu sebab lah dah tak ada beza lelaki dan perempuan sekarang ni, kedua-duanya sama level tak kira dari segi pendidikan atau pekerjaan..

Orang suka ‘bina badan’ ni kebiasaannya memang suka tayang body dorang pun, sebelum atau lepas ‘work out’ mesti akan selfie dan kemudiannya tayang pulak kat laman sosial.. Maklumlah nak tayang ketak-ketak kat badan dorang..

Kadang-kadang ada jugak yang terlampau over menayang, Miss tengok pun rasa geli-geleman jer! Huhuhu.. Mana tidaknya, dah tayang badan satu hal.. Lepas tu, pakai pulak seluar pendek atau ketat sampai terjojol apa yang tak patut ditayangkan..

Macam abam sado kat atas tu, menarik ke gambar yang ditayang tu?? Miss tengok buat menyakit mata jer, ketat nak mampos seluar yang dipakai.. Nampak bontot seksinya tu! Bagi yang suka tu, Miss 'no' komen lah yer..

Agaknya dorang memang suka 'menjamah' mata dengan gambar tak senonoh macam tu.. Apa-apa pun, inilah menjadi kegilaan orang sekarang.. Suka sangat ‘berbelanja’ tak kira masa atau tempat.. Dah tak ada rasa malu lagi nak tayang segalanya lagi.. Haishhh! MissHana/Utaranews.com

Post a Comment

 
Top