0

Pada tanggal 4 Jun lalu, penyanyi Rafidah Ibrahim atau lebih dikenali sebagai Fida dah mengejutkan banyak pihak bila mededahkan harga kek hari jadinya yang diberikan oleh kawak-kawan rapatnya bernilai RM50,000.. Kalau tengok dari design kek yang dihasilkan tu bukan cantik mana..

Tapi, kek tu jadi mahal sebabkan harga jam yang dihias di atas kek tersebut.. Jam jenama Rolex yang bernilai RM40,000 dan kek pulak berharga RM10,000.. Untunglah Fiza ada kawan-kawan rapat yang kaya raya sehingga mampu nak bagi hadiah mahal macam tu..

Rasanya u’olls semua tak perlu nak terkejut dengan harga kek itu..Kawan-kawan rapat Fiza dah habiskan duit lagi banyak untuk buatkan majlis sambutan hari jadinya.. Majlis sambutan hari jadi Fiza sahaja bernilai hampir RM100,000..

Fiza dedahkan lagi kawan-kawan baiknya tu dah jemput 100 orang tetamu dan menjemput artis jemputan untuk memeriahkan majlis.. Nak tahu artis jemputan mana dorang jemput? Majlis itu telah dimeriahkan lagi dengan menjemput artis kegemaran Fiza iaitu kumpulan 6ixth Sense.. Mungkin sebab itu majlis bernilai RM100,000, jemput artis popular harga bayaran mesti kena tinggi..hehehe..

Dah macam nak menunjuk-nunjuk pun ada juga Fida ni, tahu la dah lama tak ada kontroversi pasal Fida dalam industri.. Nak wujudkan kontroversi dengan kekayaan dan kemewahan yang Fida miliki?

Tak payah nak riak sangat, hidup ni macam roda.. Time senang dok habiskan duit, bila dah susah baru menyesal habiskan duit pada benda-benda tak berfaedah.. Di bulan yang mulia ini lebih baik habiskan duit itu dengan bersedekah dari melakukan perkara yang membazir.. - MissA/UtaraNews.com

Post a Comment

 
Top