0

Dunia! Dunia! Semakin panas lah dunia ni dengan sikap manusia yang suka mencetuskan ‘kepanasan’! Mana tidaknya, selamba jer sesetengah tu melakukan perbuatan keji tanpa segan silu seperti melakukan maksiat secara terbuka di tempat umum atau menghebah-hebahkan di media sosial..

Perasaan malu dalam diri tu dah semakin pudar.. Itu sebab semakin ramai orang ‘gila’ sekarang ni.. Salah satunya tu, orang gila seks! Inilah antara orang paling bahaya untuk didekati!

Dorang nampak jer normal, tapi bila datangnya ‘gila’ habis lah.. Hadapan khalayak ramai pun dorang boleh tunjukkan perangai ‘gila’..

Kalau tak, tak adanya lelaki gila seks suka dok tunjuk ‘bebird’ dorang dengan selamba di tempat umum seperti di kawasan perumahan, taman atau shopping mall.. Betul tak?? Target dorang biasalah, perempuan lah..

Begitu jugak lah dengan sekumpulan lelaki gila seks di atas tu, hanya ‘bermodalkan’ budak kecik jer pun untuk dorang berimaginasi lucah bersama ‘ahli-ahli’ lain dalam group tu.. Miss baca dorang punya mesej pun, rasa meremang bulu roma jer..

Group tu pun, Miss lihat boleh tahan jugak ramai ‘ahlinya’.. Lebih 700 lebih join group tu.. Nampak tak?? Dah semakin ramai orang gila seks sekarang ni, korang lihat jer lah gambar yang menjadi modal dorang untuk sembang lucah..

Budak kecik jer pun, itu pun menjadi ‘modal’ lucah dorang.. Itu sebabnya korang kalau ada anak kecik perempuan tu, jangan lah bagi pakai ketat-ketat dan kurangkan lah muat naik gambar di laman sosial.. Kalau tidak, gambar akan terlepas ke tangan indvidu tak bertanggungjawab macam tu.. MissHana/Utaranews.com

Post a Comment

 
Top