0



Dah tak popular buat cara tak popular, tak perlu sampai nak beli fake follower kat Instagram.. Kenal dengan pelakon penerbit dan pengarah Datuk Rafiena Ezanee Ramli? Rasanya memang ramai yang tak berapa nak kenal dengan Rafiena ni kan?

Walaupun tak popular tapi Rafiena punya follower di akaun Instagram hampir 725k.. Jumlah follower yang agak banyak bagi artis seperti Rafiena.. Selalunya artis yang tak berapa popular macam Rafiena memang susah nak miliki jumlah follower ramai macam tu..

Tak kisah la nak ada ramai follower pun walaupun tak popular.. Tapi, macam pelik pulak bila tengok jumlah 'like' yang Rafiena dapat setiap kali muatnaik gambar di Ig.. Kalau dah ada banyak follower macam tu, kalau setiap kali muatnaik gambar selalunya akan dapat lebih dari 1k like..

Iyerlah, sebab memang ramai follow Ig artis kesayangan dorang sebab nak tengok pekembangan artis.. Tapi, setiap kali Rafiena muatnaik gambar jumlah like yang dapat tak lebih dari 1k..

Pernah dengar tentang fake follower? Selalu juga Miss A dengar pasal fake follower ni, tak sangka artis macam Rafiena pun terpaksa beli fake follower sebab nak tunjuk diri tu ramai peminat..

Nak tengok Ig tu pakai fake follower atau tak uolls boleh tengok jumlah follower sebenar.. Kalau jumlah follower banyak tapi untuk setiap gambar like tak banyak, uolls boleh mula siasat siapa antara follower Ig tu..

Kalau kebanyakkan follower Ig tu dari akaun dari luar negara dan banyak fake akaun, itu memang fake follower.. Nakkan kepastian Miss A dah scroll follower milik Rafiena, terkejut Miss A bila tengok memang banyak fake akuan dari luar negara..

Punyalah gigih nak dapat banyak follower, Rafiena sampai sanggup beli 700k ke? Kalau tak ada orang nak follow pun tak payah la nak menipu orang sampai usaha nak beli fake follower..

Orang sekarang dah pandai nak tengok mana follower original dengan fake follower.. Malu sangat aih bila kantoi beli fake follower sampai 700k, berapa harga Rafiena kena bayar untuk dapat jumlah fake follower banyak tu? hahaha.. MissA/UtaraNews.com

Post a Comment

 
Top