0


Sejak dah bergelar duda, Miss A tengok dah makin kacak pelakon Fezrul Khan.. Bulan-bulan puasa ini Fezrul dah buatkan ramai wanita-wanita di luar sana yang terliur..hahaha.. Terliur sebab Fezrul dah mula kongsikan gambar dirinya dalam keadaan separuh bogel..

Kalau artis wanita yang bergelar janda selalu mendapat gelaran ‘hot mummy’, mungkin Fezrul boleh digelar ‘hot daddy’.. Sudah menjadi ikutan artis-artis lelaki tempatan untuk memilik bentuk badan yang berotot atau sado..

Fezrul pun dah mula membina otot dan selalu pergi gym untuk memiliki badan yang sado.. Dah berjaya miliki badan yang diidamkan Fezrul nampaknya dah mula memuatnaik gambar topless di akaun Instagram.. Tak dinafikan bentuk badan Fezrul memang menjadi idamkan kebanyakkan lelaki di luar sana..

Walaupun selalu memuatnaik gambar topless Fezrul masih lagi tak dikecam netizen.. Kalau tengok gambar-gambar tu boleh buat ramai orang yang merecik.. Merecik tak ulls tengok? hehehe..

Jangan golongan gay ambil gambar ini untuk dijadikan modal dorang sudah la.. Berbadan sado dan putih gebu ini memang selalu menjadi pilihan hati lelaki gay..

Kalau artis lelaki popular lain muatnaik gambar topless mesti nak kena hentam.. Fezrul muatnaik gambar topless dan hanya pakai boxer pun masih tak kena kritik.. Sendu sangat ke Fezrul ni? Beberapa kali pegang watak hero dalam drama masih lagi tak mendapat sambutan dari peminat..

Miss A payung beberapa keping gambar pada uolls pastinya buatkan uolls semua merecik.. Kalau rasa tak kuat, boleh tengok gambar-gambar Fezrul topless lepas berbuka puasa ye..hahaha.. MissA/UtaraNews.com

Post a Comment

 
Top