0

Lelaki dan perempuan sekarang ni dah sama ‘level’, tak kira lah dari segi pekerjaan ataupun pendidikan.. Mana tidaknya, perempuan sekarang dah boleh melakukan pekerjaan lelaki yang dulunya sukar buat wanita seperti menjadi mekanik, juruterbang dan sebagainya..

Miss bukan lah nak membebel pasal sama ‘level’ ke tak, tapi pasal seorang minah ni.. Cer korang baca ‘moment’ yang dimuat naik oleh minah kat atas tu di laman sosial WeChatnya, boleh tahan jugak ‘lawak’ dya buat yer.. ‘Seramm’ jer baca dia punya ‘moment’ terutama kalau lelaki baca..

Kalau lelaki yang mengeluarkan kata-kata gatal macam tu, Miss tak hairan lah sangat.. Yela, memang sering dengar pun dorang bercakap macam tu terutama bila melihat perempuan memakai pakaian ketat, lagi lah ‘kegatalan’ dorang tu menjadi-jadi.. Betul tak??

Tapi bila perempuan yang cakap macam tu, Miss rasa macam ‘something wrong’ jer.. Sekali gus menampakkan perempuan tu macam perempuan gatal sangat! Pantang nampak lelaki dalam keadaan menggiurkan, mulalah gatal tu datang.. Lepas tu siap muat naik status di laman sosial  bagai..

Macam minah tu, tak malu langsung dia mengeluarkan ‘moment’ tak senonoh macam tu.. Tak tahan melihat lelaki memakai ketat dan nak ramas bontot lah.. Minah tu dah kenapa?? Kemaruk sangat dah kot nak ramas bontot jantan?? Geli-geliman jer baca ‘moment’ dia.. Haishhh!

So, kaum Adam di luar sana sila lah berhati-hati dan jaga cara pemakaian korang yer.. Maklumlah, perempuan sekarang pun dah ‘tak tahan’ melihat korang dalam keadaan menggiurkan.. Bukannya apa lah kan, takut-takut dorang akan melakukan sesuatu diluar jangkaan jer..

Yela, sekarang ni ada jugak kes dimana perempuan rogol lelaki.. So, tak menghairankan lah kalau ada perempuan gatal yang suka mengambil kesempatan ke atas lelaki yang menarik perhatian dorang.. Betul tak??

Itu sebabnya, perempuan dan lelaki sekarang ni tak jauh beza pun.. Kedua-duanya sama jer, tak kira lah dari tingkah laku atau cara berfikir.. Kalau gatal tu, tetap gatal jugak lah.. Huhuhuu.. MissHana/Utaranews.com

Post a Comment

 
Top