1
Adoyaiii! Apa punya fesyen ni weii?? Jubah siap ada tali leher bagai pulak dah diperkenalkan sempena untuk menyambut hari raya bakal menjelma tak berapa hari lagi jer.. Siapa lah yang sanggup pakai jubah macam tu yer, tertanya-tanya jugak Miss..

Cuaca sekarang dah lah panas, nak kena pakai tali leher pulak.. Meleleh peluh kat leher tu nanti.. Haishhh! Nak ‘stylo’ punya pasal, macam-macam fesyen merepek muncul.. Ada siapa yang berminat nak beli tak??

Korang rasa dapat sambutan ke reka baju macam tu yer?? Miss pun confused ni jubah atau baju kameja nak ke ofis? Jubah yang sedia ada kat pasaran sebelum ni dah elok direka, sekarang nak menambah ‘aksesori’ bagai pulak..

Macam lawak jer lahh dorang ni! Hahahaha.. Korang tak rasa macam tu ke?? Baru-baru ni ‘baju kurung’ dijadikan ‘baju raya’ untuk lelaki, sekarang ni muncul lagi satu fesyen merepek!

Agaknya dorang dah kekeringan idea nak ‘create’ sesuatu yang lebih ‘awesome’ atau terlebih idea boleh jadi jugak.. Dorang merasakan idea tu menarik dan akan mendapat sambutan, itu muncul fesyen merepek jer sekarang ni..

Tahu lah sekarang zaman moden, tapi kalau pakaian tradisional diubah sampai jadi merepek macam tu.. Bikin menjahanamkan pakaian tradisional jer!

Miss lebih rela tak ada baju raya daripada menjadi ‘mangsa’ fesyen merepek macam tu, membazir duit jer beli! Kalau cantik dipakai, tak apa lah jugak.. Ini nak pandang pun rasa malas apatah lagi nak beli.. Hahaha.. MissHana/Utaranews.com

Post a Comment

  1. Kain polyester murah, tie polyester murah, sunglasses RM10, kaler rambut murah....Melayu versi Jinjang. Bangla pun tak macam ni.

    ReplyDelete

 
Top