0

Bila tak sedar diri, inilah jadinya.. Tak sedar diri tu dah tua bangka, tapi masih berkelakuan tak senonoh secara terbuka.. Itulah yang dilakukan seorang nenek berusia 79 tahun menjadi antara pesalah laku paling tua pernah di tahan polis di London atas dakwaan melakukan hubungan seks di tempat awam..

Nenek berkenaan yang dikenali Alicia Brown ditahan selepas beberapa pengunjung sebuah sebuah taman rekreasi menghubungi polis kerana terkejut melihat aksi tak senonohnya bersama kekasihnya, William Knowles, 54 baru-baru ni..

Miss tak dapat bayangkan orang tua kerepot macam tu dok tunjuk perangai tak senonoh di tempat awam.. Memalukan jer! Saksi mengatakan William berada dalam keadaan separuh bogel ketika ditahan di Rush Common Park, Brixton Hill..

Kedua-duanya jugak dipercayai dalam keadaan mabuk ketika ditahan atas kesalahan melakukan perbuatan tidak bermoral di tempat awam..

Susulan tu William dijatuhi hukuman penjara dua bulan dan Alicia pulak berada di bawah pengawasan parol selama 30 bulan.. Semakin tua, semakin menjadi-jadi pulak noh! Haishhh! - MissHana/Utaranews.com

Post a Comment

 
Top