0


Astagfirullah hal azim!! Apa jadahnya pasangan monyet kat atas tu buat kat kawasan longgokan sampah tu weii?? Ini kalau kena ‘flying kick’, sedap jugak dua mangkok tu kena.. Haishh!

Semakin panas lah dunia ni dengan perangai manusia yang tak tahu bersyukur dan tak sedar diri macam pasangan sengal tu! Bernanah mata Miss melihat perbuatan tak senonoh dorang!

Miss lihat pasangan tu macam bawah umur jer lagi, budak baru nak kenal dunia.. Sakan dorang berasmara dana yer, kat kawasan pembuangan sampah pun boleh menjadi tempat untuk melempiaskan nafsu.. Tak berbau busuk ke??

Mana lah nak bau busuk lagi, hidung dah tersumbat kerana asyik melayan nafsu masing-masing.. Tak kisah lah tempat tu tak selesa atau busuk, janji dorang dapat melayari ‘kebahagiaan’ dorang bersama..

Itu kalau kena patuk dengan binatang berbisa tu, baru lah dorang tahu erti penyesalan! Ataupun buatnya ada petir tiba-tiba datang dan sambar dorang, tak ke mati dalam keadaan berdosa.. Itu ke dorang nak sebenarnya??

Korang lihat jer lah gelagat pasangan tu, dorang merasakan tempat tu sebagai tempat terbaik untuk melempiaskan nafsu.. Maklumlah kawasan macam tu kan memang jarang dilalui orang.. Sunyi dan 'aman' untuk melakukan kegiatan tak  bermoral!

Itu sebab dua mangkuk tu pilih kawasan kotor tu, kononnya ‘line clear’ lah.. Tapi dorang tak sedar perbuatan dorang dah kantoi.. Tak sedar ada invididu lain sedang merakam aksi tak senonoh dorang dan menyebar di media sosial..

Si perempuan harapkan pakai tudung jer, tapi perangai hampeh.. Mudah jer ‘cair’ hingga merelakan diri diperlakukan sesuka hati oleh si lelaki.. Tak tahu malu dan tak takut dosa langsung!

Kalau mak dan bapak dia dapat tahu perbuatannya tu, mati dikerjakan! Bercinta sampai maruah tergadai.. Apa nak jadi lah noh, cabaran besar betul membesar anak zaman sekarang.. Haishhh! MissHana/Utaranews.com

Post a Comment

 
Top