0

Lama betul tak dengar pasal pelakon wanita bernama Adeline Tsen.. Masih lagi kenal dengan Adeline kan? Walaupun jarang berlakon di kaca TV, tapi nama Edaline selalu menjadi bualan hangat netizen sebab suka berpenampilan seksi..

Sebelum ini, pelakon drama ‘Bukan Kerana Aku Tak Cinta’ pernah menimbulkan kontroversi hangat bila hadir beberapa event dengan memperagakan pakaian yang menjolok mata.. Berpakaian seksi sehingga ‘belanja’ bentuk badan yang mengiurkan..

Kalau tengok dah macam pelakon Hollywood, berpakaian seksi yang sudah menjadi perkara biasa bagi artis Hollywood.. Tapi, Adeline nak berpakaian macam itu untuk hadir event kat Malaysia memang sangat tak sesuai..

Sudah lama menyepi dari kontroversi, Miss A sempat stalk akaun Instagram milik Adeline.. Rupa-rupanya Adeline sudah pun mempunyai kekasih hati.. Tengah hangat bercinta, tak ada tawaran lakonan pun patut Adeline tak kisah.. Ada lelaki yang boleh tanggung kehidupan..hahaha..

Adeline lebih selesa untuk memilih jejaka ‘mat salleh’ dari lelaki tempatan.. Jejaka yang dikenali sebagai Tiago Dop.. Tiago merupakan pelatih kecergasan berasal dari Portugis.. Adeline dah macam ‘cinta mati’ sungguh dengan jejaka Portugis ini, sampai buat ‘tattoo’ lambang ‘queen’ dan ‘king’..

Menerusi kapysen yang ditulis kekasih Adeline, “Because its true that every King needs a Queen”.. Sweet sangat kan pasangan bercinta ni? Agak-agak kalau dah cacah ‘tattoo lambang cinta’, tiba-tiba hubungan yang terjalin tak berpanjangan.. Tattoo tu nak kena toreh tak? hahaha.. Macam-macam hal.. MissA/UtaraNews.com

Post a Comment

 
Top