0


Mak aiii! Ni dah kenapa macam beruk terlepas dari tuannya jer?? Kurang kasih sayang ke ni?? Sakan betul sekumpulan minah gedik tu terkinja-kinja macam beruk dalam kat tempat futsal tu.. Lepas ni kalau lelaki yang dah berkahwin dilarang pergi main futsal lagi, jangan tanya kenapa sudah lah yer..

Bukannya apa lah kan, takut melekat kat sana sampai tak ingat jalan balik rumah jer.. Kasihan isteri dan anak akan lupa gara-gara sekumpulan minah gedik macam tu dok buat ‘free show’! Lelaki terutama yang gatal kalau tengok ‘show’ macam tu, memang dorang suka punya..

Miss tak salah dorang pun, salahnya tu perempuan sendiri menarik perhatian dorang dengan aksi menggoda macam tu.. Betul tak?? Miss tengok rakaman video tu pun, rasa malu jer.. Mana tidaknya, dorang terkinja-kinja dok goyang bontot dorang tanpa segan silu kat situ..

Lagi satu, kat tempat macam tu mesti ramai orang terutama lelaki, dorang pulak tanpa segan silu menayang aksi bangang dorang untuk menarik perhatian.. Miss pun tak tahu lah dari mana dorang dapat kekuatan untuk melakukan aksi macam tu tanpa rasa malu..

Sengaja lah tu nak tarik perhatian lelaki melihat dorang, tu sakan bergelek tak ingat dunia! Korang lihat jer lah gambar di atas tu, dua minah tak bertudung tu baik punya bergelek tayang bontot seksi dorang.. Dah lah pakai seluar ketat dan baju singkat, memang menyerlah sangat lah bontot ditayang tu..

Menonggek macam tu, macam minta kaki tendang bontot jer.. Nasib baik lah dua minah bertudung tu tak ikut sekali menayang bontot yer, just takat goyang badan tergedik-gedik macam tu jer.. Kalau tak, sakit mata ni bertambah jer.. Haisshh! MissHana/Utaranews.com

Post a Comment

 
Top