0



Tak faham betul Miss A dengan anak pelakon Normah Damanhuri iaitu Ahya Rosli.. Bulan puasa pun nak muatnaik gambar lucah.. Memang suka timbulkan kontroversi murahan betul, dah macam pelakon Azwan Ali pulak..

Terbaru, Ahya dah memuatnaik gambar dirinya tengok buat ‘split’ kaki..Tahu buat split kaki? Tak semua orang boleh buat macam tu, kalau baru-baru nak mencuba.. Mahu kejang kaki 1 hari, dapat buat split kira hebat la..

Ahya dah menunjukkan kehebatan buat split kaki dan di kongsikan pada pengikut akaun Instagram.. Bukan setakat tunjuk kehebatan split kaki, bulan puasa ni Ahya dengan murah hati dah belanja ‘bebird’ original milik Ahya untuk tatapan uolls..

Disebabkan miliki kaki yang panjang Ahya tak dapat nak tunjukkan dirinya split kaki secara full.. Menerusi gambar itu Ahya hanya dapat tunjuk separuh je kakinya, bukan setakat kaki Ahya saja yang panjang, ada antara pengikut Ig Ahya turut rasa ‘batang’ Ahya pun sama panjang..hahaha..

Bulan puasa kurang pahala puasa Miss A tau, tengak seronok dok scroll akaun Instagram.. Terkejut Miss A bila tengok Ahya dengan tak ada rasa malu kongsikan gambar itu untuk tontonan semua orang..

Motif sebenar Ahya nak tunjuk yang dia punya ‘batang’ tu panjang ka? Awat hang tak puasa ka Ahya nak tunjuk sangat kat orang semua yang dalam-dalam tu? Dah boleh jadi Justin Bieber Malaysia dah Ahya ni..

Tapi, Justin Bieber versi tak hensem la, kalau Justin Bieber muka hensem tapi bukan agama Islam.. Nak bogel ka tunjuk ‘batang’ dia kat peminat, orang tak kisah.. Ahya ni nak jadi kafir ke? MissA/UtaraNews.com

Post a Comment

 
Top