0

Inilah golongan batak perhatian dan ‘like’ di media sosial, dorang sanggup melakukan apa saja untuk dapat perhatian orang lain! Maruah dorang tercalar pun dah tak kisah lagi, janji dapat perhatian..

Macam itu jugak lah dengan minah sengal kat atas tu, berbulu jer Miss tengok dia punya gambar yang dimuat naik tu! Mana lah maruah dia yer?? Tak malu langsung bergambar tak senonoh macam tu!

Tanpa segan silu dia ‘belanja’ gambar menayang ‘nasi lemaknya’ yang tak seberapa tu di laman sosial facebook.. Kononnya nak muat naik status baru bangun tidur lah sangat..

Padahal, niat sebenar nak ‘belanja’ gambar menggiurkan tu.. Itu sengaja ditarik baju hingga mendedahkan apa yang tak patut ditayangkan ketika mengambil gambar.. Kalau mak dan bapak dia tahu dia dok buat perangai tak senonoh macam tu, nak kena rejam dalam sungai lah minah tu!

Korang lihat jer lah gambar minah tu di atas, tersengih macam kerang busuk dengan gaya menggodanya.. Agaknya dia bergambar tak senonoh macam tu sebab nak ‘umpan’ lelaki gatal cari dia, betul tak??

Kalau korang nak tahu, minah ni memang jenis suka ‘belanja’ dia punya ‘nasi lemak’ di laman sosialnya.. Dah banyak gambar macam tu dikongsi di laman sosialnya.. Korang lihat lah dia punya ‘like’ untuk gambar tu saja, dah lebih dari 100 orang..

Itu sebab lah dia suka sangat ‘belanja’ gambar mengaibkan diri dia sendiri tanpa segan silu.. Siapa lah yang dok ‘like’ tu yer?? Confirm yang ‘like’, kebanyakkan tu lelaki saja.. Betul tak?? Haisshh! Dasar tak tahu malu punya orang! MissHana/Utaranews.com

Post a Comment

 
Top