1

Bagus lah Malaysia menentang dan tak terima golongan gay, lesbian, biseksual dan transgender yer, Miss tak dapat bayangkan kalau golongan sesat macam tu bebas melakukan apa saja macam negara barat hingga membenarkan golongan tu berkahwin..

Kalau tidak, itu hanya menempah bala jer lah! Miss melihat golongan tu bermesra-mesraan pun dah rasa berbulu mata ni, apatah lagi nak melihat dorang berkahwin.. Htiuuhh! Korang lihat jer lah pasangan ‘kunyit’ di atas tu, ‘sweet’ tak??

Kalau melihat rupa dorang nampak macam lelaki normal jer tapi tak sangka citarasa dorang sejenis rupanya.. Kononnya ‘sweet’ sangat lah bergambar macam tu dan tak malu langsung mengaku dorang mempunyai hubungan ‘special’!

Tak boleh blah tu bila mamat tu mengatakan dia sayangkan pasangannya sampai matahari tak terbit lagi dan mati nanti dia berkharap dia dan pasangannya ‘bersatu’ di ‘syurga’!

Ehh, jap! Syurga atau neraka yer?? Miss rasa dia tersalah tulis agaknya, sepatutnya dia tulis ‘bersatu di neraka’ jer.. Betul tak?? Itulah tempat yang sesuai bagi golongan yang suka melakukan kegiatan tak bermoral macam tu!

Tapi syukur lah pasangan kunyit tu masih ingat pada Tuhan, ingatkan dah lupa! Maybe satu hari nanti terbuka hati dorang nak berubah, kembali kepada kehidupan normal dan mencari pasangan yang sesuai untuk dijadikan pasangan hidup.. Korang doa-doa kan lah yer, ‘kasihan’ dorang masih sesat nak mencari jalan yang lurus! MissHana/Utaranews.com

Post a Comment

  1. Tutup mata macam tu, tak nampak plak sapa.....rafizi dan abang non ke?..aaawww sweetnyer.

    ReplyDelete

 
Top