0





Sepatutnya bila dah balik dari Tanah Suci, kita jadi lebih baik dan juga menjaga kehormatan diri sesuai dengan gelaran Hajjah tu..

Bukannya makin menggedik sampai lupa diri hanya semata-mata sebab dilamun cinta beb..

Kalau aksi menggedik tu dilakukan secara sorok-sorok, kira ok jugak lah kann.. Tapi ni selamba je main pegang-pegang bukan mahram secara live untuk tatapan seluruh negara.. What the fish!!!

Memang memalukan betul laa minah ni.. Tak pernah bercinta kot yang sampai menggedik macam tu akak oiii??

Kalau nak tunjuk korang tu 'falling in love' sekalipun, please la behave ye.. Awak tu dah Hajjah.. Yang disebelah awak dalam rancangan meletop tu pun dah Haji..

Kot ye pun.., malu lah sama pada budak-budak muda diluar sana tu.. Kalau yang tua bangka bergelar Hajjah pun menggediks macam tu, bayangkan je lah pengaruh korang pada budak-budak muda...

Patut la dalam wechat penuh aksi-aksi budak melayu bercinta tak ingat dunia, rupanya artis-artis macam ni laa yang jadi idola dorang..

Mohon insaf lah ye.. Kalau dah gamak tak tahan sangat nak pegang sana sini tu, terus je lah kawin.. Lepas tu pegang lah sampai lunyai ye..


Post a Comment

 
Top