Netizen zaman sekarang ini memang sangat lantang dalam menyuarakan pandangan atau pendapat mereka di media sosial sehinggakan tidak kisah...

Kilafairy Bidas Komen Lucah Netizen Di IG


Netizen zaman sekarang ini memang sangat lantang dalam menyuarakan pandangan atau pendapat mereka di media sosial sehinggakan tidak kisah jika ayat mereka tulis itu berbaur hinaan atau kecaman pada orang lain.

Yang penting mereka dapat luahkan apa yang mereka ingin katakan. Memang menakutkanlah media sosial sekarang ini dan yang sering menjadi mangsa adalah golongan selebriti.

Terbaru, pelakon dan penyanyi, Kilafairy menjadi apabila gambar dia sewaktu sedang bercuti di Paris menerima komen lucah dan kurang sopan daripada netizen.

Yang rata-ratanya tanpa malu meninggalkan komen itu kononnya sebab pakaian yang dipakai oleh Kila terlalu ketat sehingga menampakan ‘benda’ yang tidak sepatutnya.

Walhal, kalau ikutkan rasanya tiadalah seksi mana pun pakaian Kila itu. Cuma biasalah ada saja netizen bermata helang yang terlebih lihat kemudian ‘complain’ puasa mereka terganggu sebab gambar itu.

Tidak berdiam diri, Kila tampil membidas salah satu komen lucah itu mengatakan yang jika hati dengan akal mereka itu bersih, pasti mereka sedikit pun tidak akan berasa tergugat dengan gambarnya itu.Yeah! Itu betul kalau hati dan pemikiran seseorang itu bersih pasti dia tidak akan rasa apa-apa pun bila tengok gambar itu, lagi pula bukan nampak ‘aset’ jelas pun.

Aneh-aneh netizen zaman sekarang ini, bulan puasa pun sempat lagi nak fikir benda tidak sepatutnya. – utaranews.com